Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

Combi lezing & workshop

De Sense en NonSense van tanden bleken & Bleeklepels maken met de VacuFormer

Inschrijven

Combi lezing & workshop

De Sense en NonSense van tanden bleken & Bleeklepels maken met de VacuFormer

In deze gecombineerde lezing en workshop krijgt u eerst alle benodigde informatie over de verschillende bleektechnieken en -materialen en over het onderscheid tussen de Sense & NonSense van tanden bleken. Daarna leert u in de workshop om zelfstandig perfect passende bleeklepels maken.

Inschrijven

De laatste jaren is de vraag naar ‘witte tanden’ geëxplodeerd, evenals het aantal ‘oplossingen’ hiervoor: bleekgels, bleekshops, bleeklampen, houtskoolpasta’s en natuurlijk facings. De lijst groeit met de dag. Al in 2010 introduceerde Cavex haar eerste whitening oplossing. Sindsdien is niet alleen het Cavex Bite&White assortiment flink gegroeid, maar ook onze kennis over materialen, technieken en wetgeving. Tijdens de lezing ‘De Sense & NonSense van tanden bleken’ delen wij onze kennis met u en beantwoorden wij alle vragen die u heeft met betrekking tot het bleken van tanden. Vragen als ‘Is bleken slecht voor je tanden?’, ‘Hoe lang duurt een bleekbehandeling?’, ‘Welk resultaat mag je verwachten?’ worden allemaal uitvoerig behandeld.

Cursusleiders Betty Guns & Tineke Visser
Cursusleiders Betty Guns & Tineke Visser

Het beste resultaat wordt bij een bleekbehandeling behaald met een individuele bleeklepel waarin de bleekgel wordt aangebracht. Een zeer eenvoudige, snelle en voordelige manier om een individuele bleeklepel te maken is het Cavex VacuFormer Systeem. Het Cavex VacuFormer System voorziet in alle stappen die nodig zijn om van een alginaatafdruk tot het gewenste eindproduct te komen. Tijdens het eerste deel van de workshop maakt u kennis met alle facetten: afdrukken, uitgieten, dieptrekken en afwerken. Daarbij krijgt u verschillende tips & tricks om tot een perfect passende oplossing te komen. In het tweede deel volgt een practicum waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht op een meegebrachte afdruk.

Wij nodigen u en uw tandheelkundig team van harte uit om deze lezing kosteloos bij te wonen. De combi lezing en workshop is helder, praktisch en objectief. Daarom is deze lezing al jaren KRT geaccrediteerd. Vink onderstaande de gewenste datum van deelname aan en vul uw gegevens in.

Wij nodigen u en uw tandheelkundig team van harte uit om deze gecombineerde lezing en workshop kosteloos bij te wonen.

Selecteer hieronder de gewenste datum van deelname en vul uw gegevens in.