Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

Lezing

De Sense & NonSense van tanden bleken

Inschrijven

Lezing

De Sense & NonSense van tanden bleken

Is bleken slecht voor je glazuur? Wat doet een bleeklamp? Hoe lang duurt een bleekbehandeling? Er zijn veel vragen over tanden bleken. Na deelname aan deze lezing bent u volledig op de hoogte van de verschillende bleektechnieken en -materialen en bent u in staat het onderscheid te maken tussen alle Sense & NonSense van tanden bleken.

Inschrijven
Tineke vertelt u alle ins & outs over bleken
Tineke vertelt u alle ins & outs over bleken

De laatste jaren is de vraag naar ‘witte tanden’ geëxplodeerd, evenals het aantal ‘oplossingen’ hiervoor:  bleekshops, bleekgels, bleeklampen, houtskoolpasta’s en natuurlijk facings; de lijst groeit met de dag. Al in 2010 introduceerde Cavex haar eerste whitening oplossing. Sindsdien is niet alleen het Cavex Bite&White assortiment flink gegroeid, maar ook onze kennis over materialen, technieken en wetgeving. Tijdens de lezing ‘De Sense & NonSense van tanden bleken’ delen wij onze kennis met u en beantwoorden wij alle vragen die u heeft met betrekking tot het bleken van tanden. Vragen als ‘Is bleken slecht voor je tanden?’, ‘Hoe lang duurt een bleekbehandeling?’, ‘Welk resultaat mag je verwachten?’ worden allemaal uitvoerig behandeld.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • De geschiedenis van tanden bleken.
  • Hoe werkt tanden bleken, en hoe niet.
  • Welke soorten bleeksystemen zijn er, en wat is het verschil?
  • Welke wetgeving is er op het gebied van tanden bleken?

Wij nodigen u en uw tandheelkundig team van harte uit om deze lezing kosteloos bij te wonen. De lezing is helder, praktisch en objectief. Daarom is deze lezing al jaren KRT geaccrediteerd.