Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

Lezing

Masterclass Whitening

Inschrijven

Lezing

Masterclass Whitening

Is bleken slecht voor het gebit? Wat doet een bleeklamp? Hoe lang duurt een bleekbehandeling? In de Masterclass Whitening delen onze kennis over bleken met u en beantwoorden wij al uw vragen over dit actuele onderwerp.

Inschrijven
Tineke vertelt u alle ins & outs over bleken
Tineke vertelt u alle ins & outs over bleken

In 2010 introduceerde Cavex haar eerste whitening oplossing: De Cavex Bite&White Patient Kit. Sindsdien is niet alleen┬á ons Bite&White assortiment enorm gegroeid, maar ook onze kennis over materialen, technieken en wetgeving. In de ÔÇśMasterclass WhiteningÔÇÖ delen wij al onze opgedane kennis over bleken en beantwoorden wij al uw vragen over dit actuele onderwerp. We behandelen de geschiedenis van bleken en welke bleektechnieken er zijn. Door alle trends en hacks in bleken, zoals bleekshops, bleeklampen, houtskoolpastaÔÇÖs en facings, wordt het soms moeilijk om het juiste advies aan uw pati├źnten te geven. Wij helpen u hiermee! Na deelname aan de Whitening Masterclass bent u volledig op de hoogte van de verschillende bleektechnieken en -materialen en bent u in staat het onderscheid te maken tussen alle echte en fake oplossingen die beschikbaar zijn.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • De geschiedenis van bleken
  • Wetenschap, wet- en regelgeving
  • Hoe werkt bleken, en hoe niet
  • De verschillen tussen at-home en in-office
  • Verschillende casussen en praktische tips

Deze masterclass is bedoeld voor de mondzorgprofessional die al alle ins en outs van tanden bleken wil weten om alle vragen van pati├źnten te kunnen beantwoorden en hen de juiste, effectieve bleekbehandeling aan te bieden.