Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

28 april ’21

Cavex Bite&White whitening campagne

In de zomer van 2020 heeft Cavex een grootschalige whitening campagne gelanceerd. Deze campagne was bedoeld om meer vraag naar whitening behandelingen bij de tandarts te creëren. Uit eigen onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen een stralende witte glimlach willen. Een mooie lach is niet alleen aantrekkelijk, het geeft ook zelfvertrouwen. Toch vindt men het lastig om ernaar te vragen bij de eigen tandarts. Om dat te stimuleren is de consument op verschillende manieren geïnformeerd over de mogelijkheid om op een effectieve en veilige manier een mooi en natuurlijk wit gebit te krijgen.

Bite&White tram in Amsterdam
Vanaf 22 juni reed de Cavex Bite&White tram een maand lang door Amsterdam en omstreken. Om het gesprek bij de tandarts over een whitening behandeling aan te gaan, was de hoofdboodschap op de tram: ‘Vraag het uw tandarts!’ in Nederlands en Engels. Zo is geprobeerd om geïnteresseerde patiënten rechtstreeks door te verwijzen naar hun eigen tandarts. Daarmee wilde Cavex tandartsen helpen om whitening behandelingen meer bespreekbaar te maken. Daarnaast is een speciale webpagina gemaakt om consumenten van basisinformatie te voorzien. Op deze pagina konden zij terecht om antwoorden te vinden op vragen als: “Waar kan ik terecht?”, “Hoe werkt een bleekbehandeling?”, “Wat past bij mij?”, etc. Daarnaast bood de pagina informatie over veel gestelde vragen als: “Hoe lang duurt het?” en “Welke dingen mag ik niet eten en/of drinken?”

Landelijke bekendheid via het RTL programma “Zo kan het ook”
Begin september 2020 is Cavex is maar liefst 4 keer(!) op de nationale televisie verschenen bij het RTL programma “Zo kan het ook”. In dit programma laten bedrijven zien wat hen uniek maakt en hoe zij het ‘anders’ doen. Voor het item over een whitening behandeling heeft Cavex nauw samengewerkt met Tandartspraktijk Heusden. Zij zijn al jaren trouwe gebruikers van de Bite&White ABC Masterkit. In het item gaf een van de tandartsen uitleg over een whitening behandeling aan een patiënte die vervolgens van start is gegaan om daadwerkelijk te bleken.

10 jaar Bite&White in Nederland
Al sinds 2010 is Cavex Holland actief op het vlak van whitening en sindsdien zijn meerdere Bite&White producten ontwikkeld. In de afgelopen 10 jaar is het portfolio uitgegroeid tot een compleet assortiment voor snelle, veilige en pijnloze whitening behandelingen die ieder duurzame resultaten opleveren. Voor iedereen is er een passende whitening oplossing. Dat was in november 2020 reden voor een feestje. En wie jarig is, die trakteert. Er waren speciale promoties. Verder konden gebruikers van de Bite&White producten een collega-tandarts verrassen met een ABC Masterkit om te testen. De festiviteiten zijn bijna ten einde en Cavex maakt zich op voor nog eens 10 jaar Bite&White.

Klik hier ons complete whitening assortiment te bekijken.