Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

1 december ’20

Nieuw! Cavex Healthypops: lollies met een dentale functie!

Patiënten zijn zich steeds bewuster van hun mondgezondheid als onderdeel van hun algehele gezondheid. Mensen eten ook steeds gezonder. De suikervrije trend groeit al jaren. Ook als het om snoep gaat. Cavex gaat nog een stap verder met haar allernieuwste product: “Cavex Healthypops”. Deze lollies zijn niet alleen suikervrij. Door de actieve ingrediënten hebben ze ook een extra dentale functie.

Verbetering mondgezondheid
Cavex Healthypops zien er op het eerste gezicht uit als gewone lollies en zo smaken ze ook. Deze lollies hebben elk een actief ingrediënt. Dit actieve ingrediënt ondersteunt om de mond te bevochtigen als er sprake is van xerostomie of draagt bij aan een frisse adem bij halitose. Cavex Healthypops kunnen dan ook op een laagdrempelige manier patiënten helpen om hun mondgezondheid te verbeteren.

Geen toevoegingen
Cavex Healthypops bevatten geen suiker, gluten, zuivel, soja, noten, kunstmatige geur- en smaakstoffen. Ze zijn daarom ook veilig voor mensen met allergieën en mensen met diabetes. Dit maakt ze ook geschikt als verantwoord tussendoortje.

De lollies zijn verkrijgbaar in drie smaken:

  • Cavex Healthypops Kers bevat vitamines om de mond te bevochtigen
  • Cavex Healthypops Orange bevat een antibacterieel wortelextract voor een frisse adem
  • Cavex Healthypops Mint bevat antibacteriële mineralen voor een frisse adem

Kijk voor meer informatie op de productpagina.