Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

19 januari ’23

Zesde Dental Advisor Top Award Winner op rij voor Cavex Cream

De awards van Dental Advisor zijn een van de meest gerespecteerde prijzen om kwaliteitsproducten en apparatuur te erkennen, rekening houdend met klinisch en op bewijs gebaseerd onderzoek.

Dental Advisor Top-Award winner

Na de lancering van Cavex Cream Alginate werd dit unieke alginaat in 2018 aangeboden aan Dental Advisor voor beoordeling door hun testgroep. Na een klinische evaluatie kreeg Cream een ​​bijna perfecte klinische beoordeling van maar liefst 97%. Hierdoor behoorde het tot de best presterende producten in de categorie alginaatproducten. Daarom werd Cavex Cream bekroond met ‘Top-Award Winner’, die is gereserveerd voor de beste producten.

Aangekomen in 2023 zijn we zeer verheugd dat Dental Advisor voor het zesde jaar op rij Cavex Cream Top-Award Winner heeft toegekend. Extreem hoge detailweergave van 5 µm, gemakkelijk mengen, een aangename bubblegum-smaak en hoge scheursterkte zijn enkele van de kenmerken die Cavex Cream tot het beste alginaat ter wereld maken.

Kwaliteit is van groot belang

Veiligheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid: de drie essentiële pijlers van tandheelkundige afdrukmaterialen. Om te garanderen dat Cavex alginaten altijd voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria van organisaties als ISO en ADA, voeren we kwaliteitscontroles uit in verschillende stadia van het productieproces. We controleren de kwaliteit van het materiaal voor, tijdens en na de productie. Daarnaast doen we dagelijks onderzoek en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van afdrukmaterialen. We streven keer op keer naar absolute perfectie.

Ons nieuwste en beste alginaat

Vereist een procedure een hoge mate van nauwkeurigheid? Cavex Cream is dan de beste keuze. Door de combinatie van uitstekende elastische eigenschappen en uiterst nauwkeurige 5 µm detailweergave is dit alginaat  ongeëvenaard als het gaat om precisie. De naam Cream is gekozen vanwege het gemakkelijke mengen, wat resulteert in een romige consistentie om uit te gieten. De aangename bubblegum-smaak vermindert de bijtweerstand, zodat uw patiënten er dol op zullen zijn. Wilt u de afdruk scannen? Geen probleem, Cavex Cream Alginate is uitstekend scanbaar.

Cavex Cream: top-award winner

Wij hechten veel waarde aan de mening van de tandarts. Daarom hebben wij The Dental Advisor ons Cream alginaat laten testen. Na een klinische beoordeling door een team van tandartsen kreeg Cream een score van maar liefst 97%. Sindsdien is Cavex Cream zes keer op rij uitgeroepen tot  Top-Award Winner. 

“Great product. The detail and accuracy are excellent.”

 

 

 

Lees hier het volledige rapport met citaten van tandartsen.

Meer informatie of vragen? Ga naar onze productpagina of neem contact met ons op.