Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

20 juli ’22

Ons Whitening Production Center

Sinds 1908 ontwikkelt en produceert Cavex Holland hoogwaardige oplossingen voor de tandheelkundige industrie. In 2010 werd ons eerste whitening product geïntroduceerd. Sindsdien zijn verschillende at-home en in-office bleekoplossingen, evenals enkele unieke formules ontwikkeld en gepatenteerd door Cavex.

Cavex Whitening Production Center

In iets meer dan tien jaar is Cavex uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van bleekproducten in Europa. Met onze unieke bleekgelformules als drijvende kracht, is het portfolio uitgebreid tot een compleet assortiment om te voldoen aan de groeiende vraag naar mooie, natuurlijk witte tanden.

Unieke bleekgel

Cavex-bleekgels zijn snel, effectief en veilig. Naast het veel gebruikte carbamide peroxide hebben we unieke bleekgels ontwikkeld die niet gekoeld bewaard hoeven te worden.

Een voorbeeld hiervan is Hydrogen Peroxide Superior. Deze unieke bleekgel is volledig ontwikkeld en gepatenteerd door Cavex. De techniek die we hiervoor gebruikten zorgt ervoor dat pure waterstofperoxide stabiel blijft door het in te kapselen. Daarom hoeft Hydrogen Peroxide Superior niet in de koelkast te worden bewaard.

De voordelen van onze bleekgels:

  • Effectief en veilig met een maximaal bleekresultaat
  • Stabiel op kamertemperatuur
  • Minimale gevoeligheid en pH neutraal
  • Verschillende percentages waterstofperoxide beschikbaar

whitening production center

Tien jaar geleden zijn we begonnen met het produceren van bleekoplossingen in onze fabriek in Haarlem. De eerste bleekgels werden geproduceerd vanuit een kleine productie-eenheid. De ontwikkeling ging door en door de enorme groei die daarop volgde moest er productieruimte bij komen.

Dit resulteerde in een geheel nieuwe productiefaciliteit: The Cavex Whitening Production Center. Deze moderne productiefaciliteit beschikt over machines om onze whitening pennen te assembleren, te vullen en te labelen. Een niet te vergeten een grotere magazijncapaciteit. Dit stelt ons in staat om de productie verder op te schalen en door te gaan met het ontwikkelen van hoogwaardige whitening oplossingen met maximale effici├źntie.

De toekomst van whitening

We verwachten de komende jaren een sterke groei binnen de whitening markt. Steeds meer mensen willen een natuurlijk wit gebit en zijn bereid hier tijd en geld in te investeren. Door de nieuwste technieken is een stralende glimlach nu voor iedereen binnen handbereik. Daarom blijven we bij Cavex innoveren op het gebied van whitening met revolutionaire bleekoplossingen. Maar ook ons Oral Care assortiment blijven we uitbreiden om zo een betere mondgezondheid mogelijk te maken. Zowel de pati├źnt als mondzorgprofessional kunnen op ons vertrouwen om een perfecte indruk te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze whitening oplossingen? Klik dan hier om naar ons complete assortiment te gaan.  U kunt ook contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.