Gevoelige tanden zijn een veel voorkomend probleem. Dagelijks worden grote groepen mensen geplaagd door gevoelige elementen, blootliggend dentine of na het ondergaan van een bleekbehandeling. Bestaande behandelingen met speciale tandpasta’s, fluoride, calciumfosfaat enz. bieden veelal slechts tijdelijk en matige verlichting. Oplossingen die wel langdurige verlichting bieden zijn daarentegen weer heel ingrijpend of ongewenst vanwege de agressieve natuur van de oplossing, zoals bijvoorbeeld met glutaaraldehyde.  Maar wat dan wel!

Cavex Bite&White ExSense biedt dankzij een unieke cocktail van hydroxyapatiet en “hydro-dispersing clay” snel en langdurig verlichting van gevoelige tanden. De unieke eigenschappen van de “hydro-dispersing clay” zorgen voor een versnelde verspreiding en boost in de penetratie van het hydroxyapatiet.  Dankzij deze synergetische samenstelling van Cavex Bite&White ExSense dringt de hydroxyapatiet extra diep door in de tubuli en “microcracks” in het glazuur. Hierdoor worden deze niet alleen volledig afgesloten maar vindt er tevens kristallisatie plaats die de micro-hardheid helpt herstellen en het re-mineralisatie proces versnelt.

Van origine ontwikkeld om gevoeligheid na bleekbehandelingen te elimineren, blijkt Cavex Bite&White ExSense zeer effectief in de verzachting van tandgevoeligheid in het algemeen. De applicatie kan op verschillende manieren worden gedaan afhankelijk van de aard van de gevoeligheid. Zeer effectief is het gebruiken van een “op-maat-gemaakte” lepel gevuld met Cavex Bite&White ExSense en de elementen gedurende 10 minuten te laten baden in de heilzame conditioner. Bij meer lokale klachten kan Cavex Bite&White ExSense ook uiterst doeltreffend met de vingertop worden in-gemasseerd op de gevoelige plek. Welke methode men ook hanteert, het resultaat is altijd hetzelfde; snelle verlichting van de gevoeligheid.

Cavex Bite&White ExSense is uitsluitend verkrijgbaar via de tandarts en mondhygiënist. Dankzij de natuurlijke samenstelling is Cavex Bite&White ExSense door de patiënt onbeperkt (thuis) te gebruiken en worden gevoelige tanden gereduceerd tot een vage herinnering.  Cavex Bite&White ExSense, een absolute weldaad voor het gevoelige gebit.

 

Vanaf nu verkrijgbaar bij uw dealer.


Voor meer informatie:  www.biteandwhite.com


Website design & development by Picturae