Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

Cavex Academy

Sinds 1908 investeert Cavex in een groeiend portfolio van hoogwaardige dentale producten. In dit proces is binnen Cavex ontzettend veel kennis opgedaan over de eigenschappen en toepassingen van onze producten. Deze informatie delen wij graag via lezingen en workshop in de Cavex Academy.

Lezing

De Sense & NonSense van tanden bleken

Is bleken slecht voor je glazuur? Wat doet een bleeklamp? Hoe lang duurt een bleekbehandeling? Er zijn veel vragen over tanden bleken. Na deelname aan deze lezing bent u volledig op de hoogte van de verschillende bleektechnieken en -materialen en bent u in staat het onderscheid te maken tussen alle Sense en NonSense van tanden bleken.

Meer informatie

Workshop

Mondbeschermers en bleeklepels maken met de Cavex VacuFormer

Of het gaat om een mondbeschermer, splint, snurkbeugel of een perfect passende bleeklepel voor een whitening behandeling; de vraag naar individuele oplossing groeit. Cavex nodigt u uit voor deze workshop waarna u over alle kennis en vaardigheden beschikt om zelfstandig verschillende perfect passende oplossingen te maken.

Meer informatie

Combi lezing & workshop

De Sense en NonSense van tanden bleken & Bleeklepels maken met de VacuFormer

In deze gecombineerde lezing en workshop krijgt u eerst alle benodigde informatie over de verschillende bleektechnieken en -materialen en over het onderscheid tussen de Sense & NonSense van tanden bleken. Daarna leert u in de workshop om zelfstandig perfect passende bleeklepels maken.

Meer informatie

CavExperience

CavExperience voor de mondhygiënist

In deze (online) CavExperience komen verschillende onderwerpen aan bod zoals gevoelige tanden en halitose. Elk blok sluiten wij af met een vragenronde en een poll. Na afloop van het webinar ontvangt elke deelnemer een goodiebag met alle producten uit onze Oral Care productlijn die tijdens de CavExperience zijn behandeld.

Meer informatie