Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

Cavex Academy

Sinds 1908 investeert Cavex in een groeiend portfolio van hoogwaardige dentale producten. In dit proces is binnen Cavex ontzettend veel kennis opgedaan over de eigenschappen en toepassingen van onze producten. Deze informatie delen wij graag via workshops en lezingen in de Cavex Academy.

Lezing

De Sense & NonSense van tanden bleken

Is bleken slecht voor je glazuur? Wat doet een bleeklamp? Hoe lang duurt een bleekbehandeling? Er zijn veel vragen over tanden bleken. Na deelname aan deze lezing bent u volledig op de hoogte van de verschillende bleektechnieken en -materialen en bent u in staat het onderscheid te maken tussen alle Sense & NonSense van tanden bleken.

Meer informatie

Workshop

Mondbeschermers en bleeklepels maken met de Cavex VacuFormer

Of het gaat om een mondbeschermer, splint, snurkbeugel of een perfect passende bleeklepel voor een whitening behandeling; de vraag naar individuele oplossing groeit. Cavex nodigt u uit voor deze workshop waarna u over alle kennis en vaardigheden beschikt om zelfstandig verschillende perfect passende oplossingen te maken.

Meer informatie

Combi workshop & lezing

Bleeklepels maken met de VacuFormer en De Sense & NonSense van tanden bleken

In deze gecombineerde workshop en lezing leert u eerst in de workshop om zelfstandig perfect passende bleeklepels maken. Daarna krijgt u alle benodigde informatie over de verschillende bleektechnieken en -materialen en over het onderscheid tussen de Sense & NonSense van tanden bleken.

Meer informatie

CavExperience

CavExperience Premium Whitening

In dit Webinar leert u alles over het belang van premium whitening producten, teneinde betere resultaten te behalen, tijd en kosten te besparen wat uiteindelijk weer leidt tot... Tevreden patiënten!

Meer informatie

Whitepapers