Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

whitepaper

Cavex Whitepaper At-Home Whitening

Verder

whitepaper

Cavex Whitepaper At-Home Whitening

Alles wat u moet weten over het thuis bleken van tanden, zoals: Hoe werkt bleken? En welke bleektechnieken zijn effectief en welke juist niet? U weet het allemaal na het lezen van onze At-Home Whitening Whitepaper.

Cavex At-Home Whitening Whitepaper

Het bleken van tanden wordt steeds populairder, omdat tegenwoordig het verkrijgen van een mooie, natuurlijk witte glimlach voor velen goed mogelijk is. De kwaliteit, effectiviteit en veiligheid van de beschikbare bleekproducten voor thuis is de afgelopen jaren enorm gegroeid.

Maar laat u niet misleiden door populaire en ‘slimme’ manieren om uw tanden witter te maken. Niet alle bleektechnieken zijn voor iedereen geschikt en het gebruik van de verkeerde materialen kan zelfs blijvende schade aan uw tanden veroorzaken. In deze At-Home Whitening Whitepaper leggen we uit hoe het bleken van tanden werkt, waar u op moet letten en wat u kunt verwachten bij het starten van een bleekbehandeling. Ook behandelen we enkele ’trendy bleekproducten en -technieken’ en hoe (in)effectief deze zijn.

Dus vul het formulier in, pak een kop koffie, ontspan en geniet van het lezen van het At-Home Whitening Whitepaper!