Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

De innovatieve whitening oplossingen van Cavex

Cavex Bite&White: de beste bleeksets voor thuis

Een mooie glimlach is een belangrijk onderdeel bij het maken van een goede eerste indruk. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 85% van de bevolking mensen met een mooi gebit aantrekkelijker vindt. Steeds meer patiënten zijn dan ook op zoek naar een effectieve, veilige en pijnloze manier om hun tanden witter te maken. Als antwoord op die vraag biedt Cavex veilige, effectieve en pijnloze tandenbleeksets om thuis te bleken. Door de innovatieve samenstelling van de Cavex-oplossingen wordt al een prachtig resultaat bereikt met een bleeksessie van 15 minuten tot een uur per dag.

Sinds de start op whitening gebied in 2010 is Cavex uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant in dit vakgebied. Lees verder en ontdek de beste tandenbleeksets voor thuis !

Cavex Bite&White

De meeste mensen beginnen hun leven met een smetteloos wit gebit. Leeftijd, roken, eet- en drinkgewoonten, medicijngebruik en erfelijke tandproblemen zorgen ervoor dat de tanden steeds donkerder van kleur worden.

Om patiënten de natuurlijke witte tandkleur terug te geven, ontwikkelde onze research & development-afdeling de innovatieve pH-neutrale thuisbleeksystemen Cavex Bite&White . Dit jaar viert Cavex alweer het tienjarig bestaan van Bite&White!

De producten van Cavex Bite&White zijn effectief, snel, veilig, pijnloos en makkelijk te gebruiken voor de patiënt. Onze thuisbleeksystemen voldoen natuurlijk volledig aan de Europese richtlijnen en wetgeving voor thuis bleken. Hierdoor kunnen ze vrij worden gebruikt, onder supervisie van de tandarts.

Thuisbleken: hoe werkt het?

Aan de hand van een model op basis van een alginaatafdruk of een intra-orale scan wordt een model vervaardigd. Op dit model wordt een maatwerk bleekbitje gemaakt. Een goed passend bleekbitje in combinatie met de thixotrope bleekgel van Cavex zorgt ervoor dat de tanden perfect omsloten worden met bleekgel, terwijl voorkomen wordt dat de gel in aanraking komt met het tandvlees.

Nadat de tandarts de patiënt geïnstrueerd heeft, voert de patiënt thuis zelf de verdere bleekbehandeling uit, waar en wanneer het hem of haar uitkomt! De Cavex Bite&White producten geven fantastische resultaten, zonder risico en zonder gevoeligheid.

Het geheim van de beste tandenbleeksets voor thuis

Waterstofperoxide vormt de basis van effectief tanden bleken. In Cavex Bite&White producten wordt uitsluitend zuivere waterstofperoxide gebruikt. Deze wordt gestabiliseerd om de effectiviteit van het product zo lang mogelijk te kunnen waarborgen.

Benieuwd naar alle tandenbleeksets voor thuis? Bekijk al onze whitening producten  en geef patiënten weer een stralende lach met de professionele tandenbleeksets van Cavex.