Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

1 december ’20

Nieuw! Cavex ExSense: Effectief tegen tandgevoeligheid!

Deze conditioner uit de Cavex Bite&White ABC Masterkit heeft bewezen een goede en effectieve oplossing te kunnen bieden tegen gevoelige tanden. Er zijn verschillende oorzaken van gevoeligheid van de tanden. Gevoelige tanden treden meestal op als gevolg van tanderosie en blootliggend dentine.

Nu ook verkrijgbaar als desensibilisator met medisch keurmerk
Door het succes van ExSense als conditioner in de Cavex Bite&White ABC Masterkit is ExSense nu ook los verkrijgbaar als desensibilisator met een medisch keurmerk. De desensibilisator zorgt voor langdurige verlichting van gevoelige tanden. Niet alleen door acute gevoeligheid te minimaliseren, maar ook door chronische gevoeligheid te verminderen en eventuele gevoeligheid te voorkomen.

Unieke samenstelling
De unieke samenstelling, op basis van 2% pure hydroxyapatiet met een hydro-dispergerende sol, dringt diep door in de tubuli en microscheurtjes in het glazuur. Hierdoor sluit het gevoelige plekken volledig af. De toevoeging van kaliumnitraat draagt ook bij aan de remineralisatie en herstelt de microhardheid van de elementen. Door de eenvoudige toepassing is Cavex ExSense zowel in de praktijk als thuis door de patiënt te gebruiken.

Kenmerken:

  • Diepe penetratie van hydroxyapatiet in de tubuli en microscheurtjes in het glazuur
  • Voorkomt en vermindert de gevoeligheid van de tanden
  • Versnelt het remineralisatieproces
  • Aangename (munt) smaak
  • Te gebruiken in zowel de praktijk als thuis

Kijk voor meer informatie op de productpagina.